16 december, Kerstconcert in aula Missiehuis, Aanvang: 16.30 uur

M.m.v. mannenkoor St. Caecilia uit Linne o.l.v. Piet Tobben, Vriendenkring o.l.v. dirigent Cor Dorssers, Koorlid Jac. Denessen als baritonsolist en de sopraansolisten Eline en Thari Knaapen. De begeleiding aan de vleugel wordt verzorgd door Ludy Rours.

Na afloop van de uitvoering is er voor iedereen koffie en glühwein om nog even na te praten. De toegang is gratis

 

16 december, kerstconcert in Hamar Belfeld. Aanvang 14.00 uur

M.m.v. Vocalgroup Ringfield, Mal-Maaszangers, Urbanuskoor Zang en Vriendschap, Sjabloon, Seniorenkoor, Jeugdharmonie Kunst na Arbeid en Dameszangvereniging Animo.

23 december, kerstconcert St Martinuskerk Tegelen. 16.30 uur

Zondag 23 december vindt voor de dertigste keer een sfeervol kerstconcert plaats in de Sint Martinuskerk te Tegelen. Vanaf dit jaar neemt Campanella de organisatie van het concert over van VGK Zanglust. Vocalgroup Ringfield uit Belfeld en een ensemble uit harmonie Sempre Avanti zijn twee van de gasten. De derde gast is kamerkoor Tourdion uit Venlo. En met hun dirigent Jan Egberink is de cirkel weer rond, want het was diezelfde Jan Egberink die bij het eerste kerstconcert in 1989 het dirigeerstokje hanteerde bij Zanglust en die initiatiefnemer was van het concert in deze opzet.