Wees welkom bij de Sintermertes viering met je lampion. Op zaterdag 9 november 2019 vieren we om 17.30 uur weer Sintermerte in de Heilige Martinus Kerk.

Beste kinderen en ouders,

Wij nodigen alle kinderen met hun ouders/verzorgers uit om er samen met Broederschap St. Martinus en alle andere aanwezigen een fijne Sintermerte viering van te maken. Tijdens deze viering zal het verhaal van de arme bedelaar en de Romeinse soldaat Martinus vertelt worden, een kort toneelstukje dat door kinderen wordt uitgebeeld.

Alle kinderen mogen hun mooi versierde lampionnen meenemen naar de kerk. Aan het einde van de viering worden alle lichten in de kerk uitgedraaid en kunnen de kinderen laten zien hoe mooi hun (zelf gemaakte) lampionnen zijn.

Na de Sintermerte viering, trekt de stoet met St. Martinus voorop naar de troshoop voor het Sintermertesspel. Dit onder leiding van Comité Kinderfeesten Tegelen en Broederschap St. Martinus Tegelen.

Foto:Broederschap St. Martinus.