In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19), scherpen de bisschoppen in Nederland de al eerder getroffen maatregelen aan. Alle publieke liturgische vieringen op zaterdagavonden en zondagen worden tot 31 mei afgelast. Hiermee sluiten de bisschoppen aan bij het recente advies van de overheid en het RIVM. Bisschop Harrie Smeets van Roermond conformeert zich aan dit besluit.
Voor onze federatie betekend dit het volgende:
* Op zaterdag avond is er geen H.Mis in Belfeld.
* De mis op zondagmorgen 10.30 uur in de Martinuskerk is niet voor publiek toegankelijk
maar is alleen te volgen via kerkdienstgemist. Het zal een H. Mis zijn zonder koor.
De uitzending is vanaf 10.30 uur te volgen op PC, ipad of telefoon via onderstaande link:
https://kerkdienstgemist.nl/stations/1693